نورومارکتینگ (بازاریابی عصبپایه یا بازاریابی عصبی) و نیز اقتصاد عصبپایه (Neuroeconomics) از جنس اصطلاحاتی هستند که پتانسیل بازاری شدن و آلوده شدن به انگیزههای تجاری در آنها زیاد است.
به همین علت، شاید برای بابا شیو (Baba Shiv)، اینکه از علاقمندان و پیشتازان حوزهی نورومارکتینگ بوده و هست، آنقدر که انتظار میرود اعتبار ایجاد نکند.
به همین علت به جای اینکه بابا شیو را متخصص نورومارکتینگ بنامیم (همچنانکه در رزومهاش معمولاً همین قید میشود)، او را به شکل دیگری معرفی کنیم:
بابا شیو، درس مهندسی و MBA خود را در دههی هشتاد میلادی در هند خوانده و در سال ۱۹۹۶ دکترای خود را از دانشگاه دوک در ایالت کارولینای شمالی آمریکا گرفته است.
او سابقهی چند سال کارهای مدیریتی بانکی برای یک بانک ژاپنی (Sanwa Bank) دارد و هم اکنون در دانشگاه استنفورد به عنوان استاد درس بازاریابی تدریس میکند.
او به طور خاص، بر روی اثر هیجانات و انگیزهها بر روی تصمیم گیری، انتخابها و تجربههای ما مطالعه میکند و میکوشد دستاوردهای مطالعه در مورد سیستم علاقهها و خواستهها در مغز ما را در حوزههای بازاریابی، نوآوری، رهبری سازمانی و تصمیم گیری به کار گیرد.
برخی از تیترهای مورد علاقهی او در تحقیقات به شرح زیر هستند:
- محدود کردن دسترسی به یک محصول، چه تاثیری بر روی میل به آن محصول و نیز چه تاثیری بر روی علاقه به آن محصول دارد؟
- قیمتی که برای یک محصول میپردازیم، روی ادراک ما از کیفیت آن چه تاثیری میگذارد؟
- تفکر مبتنی بر طراحی (Design Thinking) چگونه میتواند نگرش ما به بازاریابی و اقتصاد و نوآوری را تغییر دهد؟
مطلب مرتبط:
صفحه باباشیو در سایت مدرسهی کسب و کار دانشگاه استنفورد
سایت پاسخ نامه – که در حال مطالعهی آن هستید – به نوعی واژهنامهی جنبی مجموعهی آموزشی متمم است. در صورتی که به توسعه فردی علاقهمند هستید میتوانید فهرست درسها و نقشهراههای یادگیری متمم را بررسی کرده یا اینکه سرفصلهای دوره MBA آنلاین ما را ببینید.
فهرست درسها اطلاعات | ثبتنام